Devolució de la mercaderia

La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article comprat a LLENCERIA.CAT en el termini de 14 dies des de la data de recepció. No haurà d'aportar cap explicació, qualsevol article, comprat a LLENCERIA.CAT, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat sense més. En un termini màxim de 14 dies de la recepció de la devolució, LLENCERIA.CAT es compromet al seu reemborsament.

-No Es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis clars que els productes s'han usat de forma perllongada (més d'uns minuts).

-És Obligatori retornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la venda posterior (sense imperfectes, tares o taques causades pel client) i al costat de tots els accessoris que pogués tenir.

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho al departament d'Atenció al client. Que li indicarà com fer-ho. Si la causa de la devolució fos que l'article retornat és defectuós o no correspon al sol·licitat en la comanda, LLENCERIA.CAT correrà amb les despeses de la devolució i nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no el satisfà, li reemborsarem l'import. Les despeses de devolució seran gratuïts per enviar l'article a LLENCERIA.CAT.