Condicions generals de contractació

Les presents condicions generals de contractació, juntament amb les condicions particulars que puguin establir-se, regularan expressament les relacions sorgides entre LLENCERIA.CAT i els "Usuaris" que utilitzin la Botiga, així com amb els tercers que contractin els productes oferts a través de la mateixa.

Generals:

Les presents condicions generals de contractació s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades en els països d'Europa als que Llenceria.cat realitza enviaments, amb destinació a persones físiques. Tot comanda feta a LLENCERIA.CAT implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l'acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de contractació de LLENCERIA.CAT vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent.

A més, el Client reconeix que l'acceptació de les presents condicions implicarà l'aplicació d'aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tot comanda posterior, amb excepció d'aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per LLENCERIA.CAT. El fet que LLENCERIA.CAT no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

Llei aplicable i jurisdicció competent:

La interpretació i l'execució de les condicions, així com tots els actes que es siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmesos al dret espanyol i català, llevat que hi hagi disposicions d'ordre públic contràries a això.

Preus:

Els productes oferts en la Botiga, juntament amb les seves característiques i preus apareixeran en pantalla. Així mateix apareixeran en pantalla les despeses d'enviament que a LLENCERIA.CAT són gratuïts. Els preus publicats a LLENCERIA.CAT estan en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus porten l'IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d'IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a LLENCERIA.CAT. Les ofertes sobre productes de venda a LLENCERIA.CAT es mostraran a l'apartat "Promocions" o s'indicarà a la fitxa del producte i, si no s'indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

Mètodes de pagament:

En formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi en LLENCERIA.CAT mitjançant:

1) Contra reembors. (Pagar contra reemborsament té un recàrrec de 3 euros)

2) Transferència bancària (El processament de la comanda prendrà més temps)

3) Paypal.

4) Targeta de crèdit

Per procedir al pagament amb targeta de crèdit, l'Usuari haurà de seguir les instruccions que apareguin en pantalla, proporcionant la següent informació:

-Nombre De targeta.

-Data De caducitat.

-Codi CVV2 o CVC2 de la targeta

Com a sistema de pagament electrònic, LLENCERIA.CAT està adscrita a la passarel·la de pagament de comerç electrònic de Caixa d'Enginyers. Totes les dades proporcionades a aquests efectes són encriptades sota el protocol SSL (Secure Socket Layers) per garantir la màxima seguretat dels mateixos.

LLENCERIA.CAT es reserva el dret a sol·licitar de qualsevol Usuari de la Botiga que hagi fet una compra, que justifiqui el pagament de la mateixa i / o que s'identifiqui mitjançant l'aportació per mitjà telemàtic (fax, correu electrònic o similar) d'un document que l'identifiqui com a comprador i que pugui incloure el domicili de lliurament (DNI, passaport, targeta de resident, certificat d'empadronament, etc.)

Producte:

Les ofertes presentades per LLENCERIA.CAT són vàlides dins del límit de les existències disponibles. LLENCERIA.CAT es reserva el dret de modificar l'assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors. Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera al venedor LLENCERIA.CAT.

Enviaments:

LLENCERIA.CAT s'obliga a lliurar els béns comprats per l'Usuari, al domicili del comprador assenyalat a aquest efecte en el formulari de comanda (no es lliuraran productes en apartats de correus, ni locutoris), en el més breu termini possible a partir de la data de formulació de la comanda.

En particular:

1) Les despeses d'enviament són gratuïts a partir de 30 € de comanda, si la comanda és menor de 30 € s'apliquessin 4,99 € de despeses d'enviament.

2) Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.

3) Les comandes rebudes abans de les 17: 00h de la tarda en dies feiners seran expedits el mateix dia. Si les comandes són rebuts després d'aquesta hora, aquests seran expedits el dia laboral següent.

4) Enviaments Nacionals. Les comandes nacionals (Espanya, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla) es lliuraran a la persona i a l'adreça indicada, en un període de 24 / 48h a Espanya, arribant a 72 h en cas d'enviar a Balears, Canàries, Ceuta o Melilla.

5) Enviaments internacionals. Taula de països als que realitzem enviaments i els dies que es triga a lliurar una comanda.

 
Destinació           Dies de lliurament

AUSTRIA                            3
ALEMANYA                          3
BÈLGICA                            3
BULGÀRIA                          5
CROÀCIA                           5
DINAMARCA                       3
ESLOVÀQUIA                      4
ESLOVÈNIA                        4
ESTÒNIA                           5/6
FINLÀNDIA                         5/7
FRANÇA CONTINENT           2/3
FRANÇA CÒRSEGA             3/4
HONGRIA                          3/4
IRLANDA                           5
ITÀLIA                              3/4
LETÒNIA                           5/6
LITUÀNIA                          5/6
LUXEMBURG                      3
NORUEGA                         4/7
PAÏSOS BAIXOS                3
POLÒNIA                           4
REGNE UNIT                      4/6
REPUBLICA CHECA             3
ROMANIA                          4
SÈRBIA                             7
SUÈCIA                             4/6
PORTUGAL                         4/5
SUÏSSA                             3
 
6) Nosaltres fem servir diverses agències de transport, normalment treballem amb SEUR, MRW, NACEX, CORREOS, UPS i GLS.

7) Una comanda es considera lliurat en el moment en què el transportista lliura el paquet o paquets al client i aquest signa el document de recepció de lliurament.

8) En el remitent del paquet no figuraran les nostres dades, per garantir així una major discreció davant els nostres clients.

9) Per a enviaments fora d'Europa consulti'ns.

Devolució de la mercaderia:

La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article comprat en LLENCERIA.CAT en el termini de 14 dies des de la data de recepció. No haurà d'aportar cap explicació, qualsevol article, comprat a LLENCERIA.CAT, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat sense més. En un termini màxim de 14 dies de la recepció de la devolució, LLENCERIA.CAT es compromet al seu reemborsament.

-No es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis clars que els productes s'han usat de forma perllongada (més d'uns minuts).

-És Obligatori retornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la venda posterior (sense imperfectes, tares o taques causades pel client) i al costat de tots els accessoris que pogués tenir.

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho al departament d'Atenció al client. Qui li indicaria com fer-ho. Si la causa de la devolució fos que l'article retornat és defectuós o no correspon al sol·licitat en la comanda, LLENCERIA.CAT correrà amb les despeses de la devolució i nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no el satisfà, li reemborsarem l'import. Les despeses de devolució seran gratuïts per enviar l'article a LLENCERIA.CAT.